Auto onderhoud bij ServiceRight Auto’s

ServiceRight Auto’s staat bekend om de diensten die ze verlenen voor de particulieren en de garages rondom Nederland. Auto onderhoud komt vrijwel iedereen tegen en daarom helpen ze de klanten een handje. Als de klant onderhoud voor zijn/haar auto nodig heeft is dit binnen 3 stappen geregeld! Het laten doen van kleine, grote beurten tot APK keuringen en ga maar door. Deze aspecten zijn cruciaal voor het levensduur van de auto en de veiligheid van uzelf en anderen.

Onderhoud op een jaarlijkse basis zorgt er ook voor dat de auto optimaal presteert zonder enige problemen. Wanneer er geen jaarlijkse evaluatie plaats vind kan dit oplopen door hogere kosten en meerdere beurten.

Wat wordt er gedaan bij onderhoud voor uw auto

1. Nieuwe Olie
2. 6 maanden BOVAG garantie
3. De beste resultaten voor uw auto

Al onze garages zijn BOVAG leden en kwalificeerde technici onze klanten worden altijd op het hoogste niveau behandeld. Ons netwerk is in Nederland in de afgelopen jaren flink toe gestegen en zitten maar liefst op 1.500 garages die lid zijn. Waarom bij Service Right in plaats van een lokale garage? Er word namelijk voor gezorgd dat u niets zelf hoeft te doen! Er word gezocht naar dichtbij zijnde garages in een straal van 9 kilometer. Daarnaast is het onze doelstelling om een goedkopere alternatief voor de klant te zoeken waardoor ze ook nog een stuk voordeliger uitkomt. Elektrische auto’s zijn ook beschikbaar voor een onderhoudsbeurt. Hoe maken de klanten een afspraak: Via de site kunt u alles invullen over uw auto en een afspraak inplannen, bellen, webchat of eventueel een mail sturen.

Auto’s die binnen een tijd van 4 jaar een beurt ondergaan houden hun fabrieksgarantie en zorgt er dus voor een langere levensduur. Alle informatie en prijzen staan allemaal op de website van ServiceRight Auto’s.